FASHION

FASHION. LOUIS VUITTON SCARF (LATEST PURCHASE) ♣️️

_DSC3849(LV2)
_DSC3827(LV)

Sneak Peek – Louis Vuitton Bandeau Scarf

Sneak Peek – Louis Vuitton Bandeau Scarf. Jag har alltså gjort mitt första (ever) köp från Louis Vuitton. Det blev en scarf. Jag har kollat på den i många månader, och efter väl noga utvald färg och modell, så hittade jag den i butik på gallerian KaDeWe i Berlin.

Det känns lite surrealistiskt om jag ska vara ärlig. Sådant konstarbete och så himla vacker! Självklart så ska jag visa mer av den när allt är uppladdat på min dator. What ya say?

♣️️


Sneak Peek – Louis Vuitton Bandeau Scarf. I have done my first (ever) purchase from Louis Vuitton. I went for a scarf. I’ve looked at it for a couple of months, and after well-selected choice of color and model, I found the one I wanted in the mall KaDeWe in Berlin. 

It feels quite surreal to be honest. It is such an artwork and it’s so so beautiful! Of course I’m going to post some full photos of it soon! Dream! What ya say? 

More ”Fashion” here

♣️️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd