FASHION

NEWS. KARL L

karl_l1

At Karl Lagerfeld Head Office

Sitter och dricker en cappuccino i takewaymugg i hotellsängen och jobbar nu under kvällen (natten). Vilket tempo det har varit under dagen! Nyp mig i armen – Var förbi huvudkontoret och butiken Karl Lagerfeld i Paris (ni som inte vet vem jag talar om? Karl Lagerfeld – En av världens största designers och modeikoner) under morgonen och här är en snap från ingången av the Head Office. Känner mig så hedrad för att få ha tagit del av detta! Jag vet inte om ni är intresserade av allt på det planet men om ni vill så kan jag berätta vad det hela var? Paris gör mig gott. Här vill jag vara oftare. Bosätta mig kanske?


Drinking a cappuccino in a takeaway mug in the hotel bed and working during late evening (night). Such a fast tempo today! I´ve seen all the famous historical and architectural attractions (sort of) and said ”Bonjour” until I almost started believe that my french pronunciation is great. I visited the Head Office and store of Karl Lagerfelt in Paris this lovely morning and here’s a shot from the entrance of the Head Office. Feel so honored for the invite! I don’t know if your interested of it all one that level but If you want me to I can share a little something what this was about? I love Paris. I want to spend more time here. Maybe live here?

5 svar till “NEWS. KARL L

 1. Ester skriver:

  Guuud vad du är fin! Jag älskar verkligen den klänningen, så himla snyggt mönster! Och den klär dig verkligen.

  1. moaem skriver:

   Tack ♡ Gud vad glad jag blir!

  2. moaem skriver:

   Tack snälla du. Jag blir så glad!
   Kram.

 2. MormorGun skriver:

  Du är så fin i klänningen , men du ska säkert fått se på många vackra kreationer !

  1. moaem skriver:

   Tack mormor. Det har jag, jag ska berätta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd