FASHION

KARL LAGERFELD

karl_l1

At Karl Lagerfeld Head Office

Sitter och dricker en cappuccino i hotellsängen och jobbar nu under kvällen. Vilket tempo det har varit under dagen! Nyp mig i armen! Var förbi huvudkontoret och butiken Karl Lagerfeld i Paris  under morgonen och här är en bild från huvudkontoret. Känner mig så hedrad av att få ha tagit del av detta! 


Drinking a cappuccino in the hotel bed and working this late evening. Such a high tempo today! I visited the Head Office of Karl Lagerfeld in Paris this morning and here’s a photo from the Head Office. I feel so honored for the invite! 

5 svar till “KARL LAGERFELD

 1. Ester skriver:

  Guuud vad du är fin! Jag älskar verkligen den klänningen, så himla snyggt mönster! Och den klär dig verkligen.

  1. moaem skriver:

   Tack ♡ Gud vad glad jag blir!

  2. moaem skriver:

   Tack snälla du. Jag blir så glad!
   Kram.

 2. MormorGun skriver:

  Du är så fin i klänningen , men du ska säkert fått se på många vackra kreationer !

  1. moaem skriver:

   Tack mormor. Det har jag, jag ska berätta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.