TRAVEL

TRAVEL. PARK ROYAL (AT PICKERING) HOTEL

dsc_8944-2_reddsc_8929_red dsc_8935_reddsc_9060_red

Park Royal at Pickering Hotel, Singapore, Asia

Hitta den exakta balansen av avslappning och lyxig omgivning i mitten av dom högljudda gatorna i storstads-influerade Singapore – På hotellet Park Royal at Pickering, Singapore. Du kommer att gå in och möta den mest vackra, rika frukostbuffén på entrévåningen av det höga hotellet, till takterass med infinity pool och spa-sektionen var du hittar avslappnande massagebehandlingar. 

Njut av din egen längtan att ta dig dit eller din möjliga fysiska vistelse!


Find the exact amount and balance of relaxation and luxurious environment in the middle of the buzzy streets of the big-city influenced Singapore – At the hotel Park Royal at Pickering, Singapore. You’ll enter the most beautiful, extremely rich breakfast buffé at the main floor of the high hotel, to the rooftop with infinity pool and spa section where you’ll find relaxing and releasing massage treatments.

Enjoy your desire of getting there or you possible physical stay at this beautiful hotel!

Does it suit you? Check it out here

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.