FASHION

FASHION. DOLCE & GABBANA FALL 2017 RTW

Dolce & Gabbana Fall Winter 2017-18

Romantik, queen-like, pampigt, barock är sånna ord som dyker upp i huvudet när jag kollar på Dolce & Gabbana Fall/Winter 2017-18. Visningen ägde rum under Milano Fashion Week bara här om veckan och visade kollektionenn gjorde modeller så som Aimee Song ”songofstyle”, Caro Daur (vi var på samma event för Karl Lagerfeld under Paris Fashion Week under hösten 2016), Negin Mirshalei, Sofie Riche, Corine Foxx, Thylane Blondeau, Kristina Bazan och Madison Beer.

Mycket mönster, saker som pågår, liv, elegans och otrolig skönhet. En otroligt smart kollektion och visning av grundare/creative directors Domenico Dolce & Stefano Gabbana och modehuset Dolce & Gabbana. Oj, vad jag önskar att jag hade varit där!

Checka in Dolce & Gabbanas Instagram här


Romance, queen-like, pompous, baroque is some of the words that pops up in the head while I’m watching Dolce & Gabbana Fall Winter 2017-18. The show was held during Milano Fashion Week just a few weeks ago and who showed the collections was models like Aimee Song ”songofstyle”, Caro Daur, Negin Mirshalei, Sofie Riche, Corine Foxx, Thylane Blondeau, Kristina Bazan and Madison Beer.

A lot of things going on, prints, life-force, elegans and a magnificent beauty. An incredible smart collection and show by founders and creative directors Domenico Dolce & Stefano Gabbana and the fashion house Dolce Gabbana. As I wish I was there!

Check out the Dolce & Gabbana Instagram here

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.