WELLNESS

WELLNESS: RAWFOOD IN CPH

MatchaBowlMatchaBowl1Restaurant: 42Raw, Copenhagen, Denmark

👆 Matcha Bowl + Espresso 👆

Restaurangtips!

Letar efter ett nice café? Grattis, du har hittat det! 42Raw är en plantbaserad restaurang i Köpenhamn, Danmark. Där hittar du brunch (pannkakor med sirap, banan och gojibär, sötpotatis pommes, avokado och hummus), smoothie bowls, juicer, pizza, plantbaserad burgare och mycket mer!  För vem som helst som är hungrig och gillar smakfull mat! 

Är du helt ny inom området rawfood och inte har någon aning om vad en matcha bowl är? Smoothie bowls är smoothies som äts med sked. Matcha är ett antioxidant-rikt pulveriserat teblad. Används i bakning, mat och och dryck. Super-uppiggande och renande! 


Looking for a nice café/restaurant? Congratulations, you’ve found it! 42Raw in Copenhagen is a plant based restaurant in Copenhagen in Denmark. There you have a brunch (pancakes with syrup and banana, bread, sweet potato fries, avocado and hummus), smoothie bowls, juices, raw dishes, plant based pizza and burger and much more! For whoever who’s hungry and like tasty food!

Are you totally new in the area rawfood and don’t have a clue what a matcha bowl is? Smoothie bowls are smoothies eaten with a spoon. Matcha is an antioxidant rich pulverized tea leaf. Used in bakeries, food and drinks. Super refreshing, energizing and cleansing!

Check out the menu here

Check out 42Raw’s IG here

Love to you!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.