NEWS

NEWS. UPCOMING STUFFS

6-bloggstorlek_5527a2b99606ee5f4671abec

Mua, Mia Wahlström. Photo, Emma Grann.

Det ser ut som att jag ska på Fashion Week i Stockholm och Köpenhamn den här säsongen! Eller jag vet att jag ska. Jag är så tacksam för alla inbjudningar. Jag kommer att ha så kul och ser fram emot allt! Det blir första gången jag kommer att vara på Fashion Week i Köpenhamn (precis som Berlin också var för mig – nytt) så jag är lite extra spänd för det! Jag har trots allt hört så mycket bra om modescenen i Köpenhamn/Danmark, likväl som att det är en hipp och modern stad. Jag har varit i Köpenhamn några gånger tidigare, men det var några år tillbaka. Så detta blir amazing! 

Jag har också följt en Instagram account sedan typ 3 år tillbaka (42raw) som är en restaurant i Köpenhamn, så den ska jag checka in när jag är där. Jag har trots allt varit på 42Raw i Vilnius i Litauen när jag var där för några månader sedan! Dags för Köpenhamn!


Looks like there’s going to be Fashion Week in Stockholm and Copenhagen this season! Or I know it will. And I’m so grateful for the invitations. I will have so much fun, and I looking forward to all the shows and showrooms. It will be the first time at Copenhagen FW as well (as Berlin was for me) so I’m a little bit extra excited for that! After all I’ve heard so much good stuffs about the fashion scene i Copenhagen/Denmark, as well as it is a hip and modern city. For you who has a relationship to Copenhagen? Am I right?

Also I have followed a Instagram account for like 3 years (42raw) that I know is a restaurant in Copenhagen, so I will for sure check it out while there. After all I’ve visited the 42Raw restaurant located in Vilnius in Lithuania when I was there a couple of months ago. 

2 svar till “NEWS. UPCOMING STUFFS

  1. MormorGun skriver:

    Förstår att du gillar alla inbjudningar du får,men när hinner vi träffas ?💕

    1. moaem skriver:

      Ja, när! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.