TRAVEL

TRAVEL. HEY I’M IN BERLIN NOW

Moa-Berlin2

Touch Down Berlin! 

Hello! Jag är i Berlin nu! Inbjuden till ett Weekend-Event av Rabattkalas/FashionHeroesBerlin i staden Berlin tillsammans med många andra influencers med bas från Europa. Vi kom fram kring lunchtid och checkade in på hotellet (Amano) och var inbjudna för startupplunch (pinchos)! 20 influencers från olika delar av världen möts upp för ett Weekend-Event: Ja, det finns bilder. Det poppar upp snart! Men, först av allt: Jag vill välkomnar dig att joina resan här! 😎

Tack Rabattkalas/FashionHeroesBerlin!


Hey! I’m in Berlin now. Invited for a weekend event by Rabattkalas/FashionHeroesBerlin in the city Berlin, Germany together with other people from all around Europe. We arrived around lunchtime and were checking in to the hotel (Amano) and we’re invited for a startup lunch (pinchos)! 20 influencers from all over the world meeting up for an event, yes there’s photos. But, first and foremost: I welcome you to join these days in Berlin through my blog. Check it out! Boom! 😎

Thank you Rabattkalas/FashionHeroesBerlin!

2 svar till “TRAVEL. HEY I’M IN BERLIN NOW

  1. MormorGun skriver:

    Kul för dig att vara i Berlin ,där har du väl inte varit tidigare ? Hoppas du har en trevlig resa .💕

    1. moaem skriver:

      Första gången i Berlin! Jippie! Tack älskade mormor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.