ART

ART. DEVELOP INTO 2017

tumblr_ntp4831ytj1uvs2pso1_1280untitled-1_tumblr

Shot Last Autumn 

2017 – HĂ€r kommer vi! Ready, set, go! 2017 kan bli spĂ€nnande, eller hur? Är du redo för 2017? FörĂ€ndras du? Du kan absolut göra det, om du vill! Flyt pĂ„ den naturliga vĂ„gen av tid som finns omkring oss. Om du har stannat i dĂ„tid eller Ă€r rĂ€dd för att utvecklas framĂ„t, dĂ„ kan det vara sĂ„ att du hindrar din inre naturliga utveckling, och dĂ€rför kĂ€nner dig dĂ„lig för att du hindrar ditt framtida jag. Shit! Du Ă€r en del av en stor vĂ€rld och bara ditt mindset pĂ„verkar det stora kollektivet. Om du inte vill ha framtiden och ett framtida jag, pĂ„verkar du andra och Ă€ven nĂ„got Ă€nnu större Ă€n det. Var inte rĂ€dd för förĂ€ndring och utveckling! I takt med att du accepterar förĂ€ndringen blir du en del av en kollektiv kĂ€nsla av enhet, acceptans och din vĂ„g i livet! Du kan göra det hĂ€r och nu. FĂ„nga!


How do we change the most? Do we change? You can do, if you want to! What people might not think about is that we have a natural wave of flowing together with the time. If your staying in your own past or if you are afraid of moving forward, then it might be possible that your neglecting your inner natural change, and there for feel bad because you are rejecting your future whole self. You are a part of a big world and only your mindset sets the tone of a big collective. If you do not want future and your future self, you’re affecting others and something even bigger then that. Be not afraid of change and development! And as you accept your change you’re getting in tune with a collective feeling of unite, acceptance and the natural wave of life. That is positive! You can do it here and now. Catch it!

🙈

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.