DAILY

DAILY. HELLO TRAVEL!

tree2

Shot last Winter

👛

Nästa vecka bär det iväg utomlands igen! Vilken otrolig start på det nya året! Jag ska åka iväg med ett gäng andra bloggare/influencers för ett Bloggers Met Up event under 3 dagar i Berlin. Jag har inte så mycket info om dagarna ännu, men det kommer nog bli coolt! Jag kommer att stanna kvar i Berlin under Berlin Fashion Week och gå på några visningar, sen hoppas jag att jag ska göra mitt första köp någonsin från Louis Vuitton.


Next week I will be traveling again! What an incredible start of the new year! I will be traveling with a group of blogger/influencers for a Bloggers Met Up event that will last for 3 days in Berlin. I don’t have so much info about these days, but I’m sure it will be so cool! I will stay in Berlin for one week to also go on some shows of Berlin Fashion Week which I look forward to, and I’m planning to hopefully do my fist purchase of Louis Vuitton ever. 

👛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.