WELLNESS

WELLNESS. PUKKA

pukkaturmeric

Pukka Turmeric Gold here I Pukka Wholistic Turmeric here

Varför dricka annat te när du kan dricka från Pukka? Jag har druckit te sedan jag var sex år gammal. Ända sedan jag hittade Pukka blev det en helt ny level för mig att dricka te. Så what’s up med Pukka? Att det till och med får dom som inte gillar te att gilla te. För att, många som inte gillar te tycker att det smakar vatten, skillnaden på andra teer och detta är att Pukka är en smakexplosion. 💥

”Vårt unika utbud av ekologiska örttillskott och prisbelönta teer bygger på den uråldriga visdomen från Ayurveda – The art of living wisely (konsten att leva klokt). Vi skapade Pukka Herbs för att göra denna lära lättillgänglig för alla.” – Pukka

Jag fick ett paket från Pukka förra veckan som jag vill visa! Pukka lanserar en ny serie med fokus på Gurkmeja. Gurkmeja är en ört som är både vacker och kraftfull. Använd den för att skapa en inre fighter i dig. Boosta med en ört som stärker dig inifrån och ut. 

Tack Pukka för paketet ❤️


Why drink another tea when you can drink Pukka? I have been drinking tea since I was 6 years old. Ever since I founded Pukka, it was like another level of tea. So what’s up with Pukka? It even makes the once that doesn’t like tea like it. Many people that doesn’t find tea attractive thinks that it tastes just like water, that’s the difference between other teas and tea from Pukka, that Pukka tea is an explosion of flavors. 💥

”Our unique range of organic award winning teas are based on the ancient wisdom of Ayurveda – ‘the art of living wisely.’ We set up Pukka Herbs to make the wonders of this wisdom easily accessible to everyone.” – Pukka

I got a present from Pukka last week that I would like to show! Pukka are launching a new serie with Turmeric in the center. Turmeric is a herb that is both beautiful and powerful. Use it to create an inner fighter in you, working like a shield against bad things coming into you. Boost yourself with a herb that strengthen you from inside and out.

Thank you Pukka for my present ❤️

In Collaboration With Bloom & Co/Pukka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.