Okategoriserade

TRAVEL. MONTPARNASSE, PARIS & THINGS COMING UP

img_9591_red2

img_9591_red3

Montparnasse, Paris, France.

När jag var i Paris så bodde jag bara 5-10 minuter ifrån (gångavstånd) Montparnasse, en stadsdel i Paris som ligger om den vänstra sidan av floden Seine och korsas mellan Rue de Rennes och Boulevard du Montparnasse. Buzzig stämning! Jag hittade en del bio/organic restauranger där, så jag gick dit kvällstid och hittade mig gott käk att äta! Paris var underbart! För dig som gillar att utforska olika stadsdelar, kan jag tipsa om Montparnasse som ett område fyllt av restauranger! Jag ska resa till en annan stad i Europa om några månader, av jobbanledning, och i början av veckan ska jag till Stockholm för ett event och träffa Tailsweep! ♡♡♡♡


When I was in Paris I lived just 5-10 minutes away (walking distance) from Montparnasse, a area in Paris located on the west bank of the river Seine, crossroads of rue de Rennes and Boulevard du Montparnasse. A great sense of buzz! I found some bio/organic restaurants located in that area, so I went there in the evening and founded some tasty food to eat! Paris was lovely! For you that enjoy looking for different areas, I can give you an advise that Montparnasse is a great spot for restaurants! I’m going to travel to another part of Europe in only a month or so, for work, and tomorrow I’m off to Stockholm to meet my influencer agency Tailsweep and an event! ♡♡♡♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.