Okategoriserade

STYLE. STREETS OF PARIS

Bag, Maje. Dress, H&M. Boots, Kenzo. (Shopping bag: Marc Jacobs) 

På gatorna i Paris! Vad gör en åt skavsår? Notering: Detta är baksidan av alla fina resor, romantiska promenader och vackra skor – Skavsår! Detta är egentligen ett sidospår (snart över till min outfit), men jag kan bara se mig själv framför mig (den här gången i Paris), sätta mig på en parkbänk, ta av mig skorna och ta fram sex stycken skavsårsplåster och sätta på vardera fot… För att sedan spatsera vidare till Eiffeltornet. Rätt lustigt! Men detta bar jag i alla fall en dag i Paris! Väska från Maje, maxi-klänning från H&M, boots från Kenzo och shoppingpåse från Marc Jacobs för du som undrar! Det är inte jätteofta jag bär klänning överhuvudtaget så snacka om att känna sig finklädd! Alla borde bära klänning (och då pratar jag könsöverskridande)!


Streets of Paris! Hello, what do we do about blisters? Note: This is the dark side of every pretty destination, romantic walks and beautiful shoes – Blisters! Wtf!!! This is side-track information (soon over to my outfit), but I can only picture myself (this time in Paris), suddenly sitting on a park bench, taking off my shoes and take six plasters out of my bag and put three on each foot then continue walking to the Eiffel Tower and in the beat of my steps saying ”ouch, ouch…” in my own head. Quite  a funny story! This is what I wore one day in Paris! Bag from Maje, maxi dress from H&M, boots from Kenzo and a shopping bag from Marc Jacobs! It’s not so often I wear a dress, so now we talk about feeling up-dressed! Everybody should wear a dress once in a while (regarding gender)!

Ett svar till “STYLE. STREETS OF PARIS

  1. MormorGun skriver:

    Stackars du med dinna skavsår ,har du glömt mormors råd ? 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.