Okategoriserade

WELLNESS. LOVECHOCK

dsc_8477_red4

Organic Raw Chocolate from Lovechock

Sugen på något mumsigt denna Fredag? Tack Lovechock för en underbar box fylld av ekologisk och raw choklad! Bra Fredag? Jag upptäckte detta märke – Lovechock – för kanske tre år sedan och jag kände med min kropp vilket kärleksfullt och magiskt märke detta är. Jag fastnade för RAW, kreativitet, smaker ”cherry/chili, mullberry/vanilla” och den coola texturen, knaprigt och segt! Handgjord på choklad från Equador. Ekologisk, raw, fylld av näringsämnen på grund av att chokladen ej är upphettad (raw), sojafri, mjölkfri, glutenfri. Lovechock: ”I create from the Sacred Space of my heart”. ♡ Glad kropp, glad knopp!


Craving something tasty this Friday? Thank you Lovechock for a wonderful box filled with organic and raw chocolate! A dream for many? I discovered this brand – Lovechock – maybe three years ago and I could feel with my body what a loving and magical brand this is. It had my by it’s creative flavors ”cherry/chili, mullberry/vanilla” and the cool texture, crispy and chewy! Handmade chocolate from Equador. Organic, raw, filled with nutrition because of the low temperature (raw), soy free, diary free, gluten free. Lovechock: ”I create from the Sacred Space of my heart”. ♡ Happy body, happy mind!

In Collaboration with Lovechock

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.