FASHION

FASHION. FW DAY 1 – BOUGHT A RED BAG

_DSC1225_red

_DSC1222_red

Bag, Maje.

Stockholm Fashion Week dag 1! Det känns väl inte mer än rätt att det var just idag som jag då unnade mig att köpa en väska? En klarröd med fransar från Maje. Oj, vad fin. Vet inte vad som är finast – färgen, formen eller handtaget? Ybermodern i färgen men på samma gång tung i dess utseende med fransarna som utstrålar en mer bohemisk design. Och med väskan i handen har jag avklarat dag 1 på FW! Ser ni mig – kom gärna fram! Jag som är uppväxt i Umeå har inte någon annan i mina kretsar ”hemifrån” som är här… Så hojta till så kan vi säga hej! När blev jag såhär social? 


Stockholm Fashion Week day 1! It doesn’t seem more than right that I choose to buy a bag this particular special day? A red one with fringes from Maje. Wow, so pretty (and edgy). I can’t decide what’s most stylish with it – the color, shape or the handle? Super modern in it’s color but at the same time very grounded with the fringes that’s stand for the bohemian design. And with this bag in my hand I’m done with day 1 on FW! If you’re spotting me – Reach out to me! I would be so very happy. When did I become so socially brave?

2 svar till “FASHION. FW DAY 1 – BOUGHT A RED BAG

  1. MormorGun skriver:

    Snygg väska du köpt ,en färgklick i höstmörkret .💟

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.