Okategoriserade

DAILY. BUSY? YES, IT’S FASHION WEEK

ME7Me3ME10

Photographer, Emma Grann. Mua, Mia Wahlström.

Helgen går mot sitt slut och snart är det dags för Stockholm Fashion Week! Åker ner till Stockholm på måndag morgon och kommer att spendera några dagar där borta för att gå på  lite visningar och andra ärenden när jag väl är där! Kommer bli fantastiskt att bara grotta ner sig i mode i några dagar och andas FW-glitter! Tack bästa för inbjudningarna… Jag känner mig så tacksam. Älskade Stockholm… Det känns så bra att få några dagar där borta. Jag ska äta sjukt mycket rawfood! Haha… Hoppas ni är taggade på många bilder – kommer upp både här och på Instagram! 


The weekend is moving to it’s end (but hey! Don’t worry – soon there’s another one!) and that means the beginning of Fashion Week in Stockholm! I’m taking a flight to Stockholm on monday and then I will spend some days in the city for FW and also keeping up with some other stuffs while I’m there! I’m so looking forward to just live and breath fashion and art for a couple of days… Thank you so much for the invitations, feel so much gratitude. And lovely Stockholm… It feels so great to spend a couple of days there. I will eat a lot of rawfood! Haha… Hope you guys feel hyped to be a part of it and see the photos – I will keep you posted both on Instagram and the blog!

5 svar till “DAILY. BUSY? YES, IT’S FASHION WEEK

 1. Anonym skriver:

  Intressant! Trevlig resa.

  1. moaem skriver:

   Tack snälla! <3

 2. CAMILLAESI skriver:

  vad kul med fashionweek 😀

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  1. moaem skriver:

   Kramis!

 3. MormorGun skriver:

  Vad kul att du blev inbjuden .💟

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.