FASHION

FASHION. ALICIA VIKANDER – MORE THEN AN ACTOR? (!) FASHION ICON

Alicia_Vik

Collage, Me. 

Det där med begrepp kan vara riktigt tricky – för att begränsningar gällande vem man är som stort kan optimeras. Men, så länge öppenheten kvarstår inför att någon kan vara mer än begreppen som finns till blir situationen mer rättvis! I alla fall: Många kanske känner Alicia Vikander som skådespelare? Kanske någon t.o.m satt och kollade på tv-serien Andra Avenyn år 2007-2010 när Alicia porträtterade rollen som ”Jossan”? (Det gjorde jag i alla fall). Hur som helst har Alicia också hyllats för hennes kreationer på röda mattan och hennes stilsäkra outfits (med all rätt) och som en av ambassadör för Louis Vuitton (2015+) har hon också efter detta kopplats ihop med detta starka modehus. Jag inspireras av den ständigt uppdaterade stilen, modiga val och den eleganta röda tråden. Alicia är för mig också en stark modeikon och inspiration – här hämtar jag mycket egen inspo! 


The thing with labels describing who you are can be really tricky – because it can limit the perspective of the whole you. But, as long as you keep yourself open-minded that somebody can be more then just the labels, then the situation becomes more fair at least! Anyway: Many of you maybe know Alicia Vikander as an extraordinary actor? She´s done several very celebrated film roles the last couple of years, but also some movies that hasn’t got the attention as for example The Danish Girl and Jason Bourne. I implore you to explore Alicias filmography on Imdb! Either way, Alicia has also been very much noticed because of her dresses she’s been wearing on the red carpet and her own personal style, and as one of the ambassadors for Louis Vuitton (2015+) she´s been linked to that strong fashion house. I’m inspired by the always updated style, brave choices and the elegant common thread. Alicia’s also a very strong fashion icon and inspiration – where I find a lot of my own inspo!

3 svar till “FASHION. ALICIA VIKANDER – MORE THEN AN ACTOR? (!) FASHION ICON

 1. CAMILLAESI skriver:

  håller med dig. Hon har en egen stil, love it. Haha minns andra avenyn, bästa serien <333

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 2. Mamma skriver:

  Hon är verkligen stilsäker!

 3. MormorGun skriver:

  Gillar Alicia ! 👍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.